نایبرئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: زمانی که زمزمههای حذف ارز ۴۲۰۰تومانی ایجاد شد برخی رفتارهای اجتماعی شکل گرفت که زمینههای احتکار را فراهم کرد.
شهباز حسنپور بیگلری در توضیح نشست روز یکشنبه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به خبرنگاران گفت: دستور نخست جلسه امروز درباره رسوب دارویی در گمرکات کشور بود که در این خصوص با توجه به اعلام نصرالله پژمانفر نماینده مشهد، کمیسیون اقتصادی با استناد به ماده ۲۳۴ آییننامه داخلی گزارشی تهیه کرده است.
معاون دبیرخانه شورای عالی سلامت در گفتگویی با خبرگزاری ایرنا گفت: ارز ترجیحی کمکی به حوزه سلامت و دارو نکرده است و دلیل کمبود دارو، مشکلات تامین به موقع ارز تخصیصی است. شرکتهای دارویی میتوانند با ارز نیمایی واردات انجام دهند و مابه التفاوت هزینههای دارو را بیمهها پرداخت کنند.
فرامرز اختراعی، رئیس هیات مدیره سندیکای تولید کنندگان مواد اولیه دارویی در یادداشتی نوشت: راه حل مشكلات اقتصادی توليدكنندگان داروی كشور، تغيير نرخ ارز نيست.
وزیر کشور با بیان اینکه سیاست دولت در پرداخت یارانه ارز ۴۲۰۰ تومانی، مردمیسازی و توزیع عادلانه آن است، اعلام کرد: پرداخت یارانه در بخش دارو و نان بهصورت مستقل انجام میشود.
موضوع اختصاص ارز دولتی به دارو، برای جلوگیری از گران شدن آن، در سالهای اخیر مسالهای چالش برانگیز در کشور بوده و همواره موافقان و مخالفان خود را داشته است. حالا که مجلس به تغییر این روال رأی داده، همه چشمها با نگرانی مسیر تغییر را دنبال میکنند.
کاریکاتور
متاسفانه تعداد مطلب کافی برای این بلاک وجود ندارد. لطفا مطالب بیشتری اضافه کنید
سیاسی
متاسفانه تعداد مطلب کافی برای این بلاک وجود ندارد. لطفا مطالب بیشتری اضافه کنید