حوزه سلامت

کمبود آنتی‌بیوتیک و داروهای ضدویروسی در فصل سرد سال

داروسازان گزارش می دهند که افزایش زودهنگام موارد سرماخوردگی و آنفلوانزا کمبود داروهای مهم ضدویروسی و آنتیبیوتیک مورد نیاز برای فصل سرد سال یا “فصل بیماری ” را ایجاد کرده است.

به گزارش فارمانیوز به نقل از خبرگزاری مهر هلث دی نیوز نوشت «مایکل گانیو»، مدیر ارشد بخش داروسازی و کیفیت در انجمن داروسازان سیستم سلامت آمریکا، گفت: «داروی ضدویروس آنفلوانزا موسوم به «تامیفلو» هم برای بزرگسالان و هم برای کودکان، کم است.»

«همچنین، کمبودهایی در آموکسی سیلین و آگمنتین کودکان، دو آنتی بیوتیکی که برای درمان عفونت‌های باکتریایی که اغلب به دنبال آنفلوانزا، RSV (ویروس سنسیشیال تنفسی) یا کووید در کودکان استفاده می‌شوند، وجود دارد.»

گانیو گفت: «این کمبودها از این جهت عجیب هستند که ناشی از افزایش موارد ابتلاء به RSV و آنفلوانزا است.»

افزایش موارد ابتلاء به RSV مطب پزشکان اطفال و بیمارستان‌های کودکان را تحت الشعاع قرار داده است و ده‌ها کودک به دلیل کاهش قوانین فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک به این بیماری شایع دوران کودکی مبتلا شده‌اند.

از آنجائیکه کمبود فقط در مورد شربت‌های مربوط به کودکان است، سازمان غذا و داروی ایالات متحده گامی غیرعادی برداشته است و به داروسازان اجازه می‌دهد تا قرص‌های آموکسی سیلین با قدرت بزرگسالان را به نسخه‌های مایع برای کودکان تبدیل کنند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − ده =

دکمه بازگشت به بالا